VTM Totaaloplossingen in glas en aluminium | 0620566724 | info@vtmbv.nl

Diensten

Algemeen

VTM is gespecialiseerd in glas en aluminium. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en onderhouden van ramen, deuren, kozijnen, schuif puien, achterzetramen, balkon- en verandabeglazing en speciale glasconstructies van bedrijfspanden en woningen. In het bijzonder wanneer het gaat om gecompliceerde constructies en maatwerk. Het team van VTM bestaat uit allround monteurs die zich onderscheiden door een combinatie van specialistische kennis, inzicht, precisie en snelheid.

VTM streeft naar de beste kwaliteit en koopt daarom in bij leveranciers die zich hebben bewezen in de markt door kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en service. Het spreekt vanzelf dat elk product z’n prijs heeft. Daarom zijn wij altijd kritisch op zoek naar de beste prijs/kwaliteitverhouding voor onze diensten.

diensten
  • D2_NS_20150911.03

  • D3_Klimaatgevel_Arnhem_P900

  • D4_Slider_Franse_deur_staal

Montage

Ramen | Deuren | Kozijnen

VTM monteert ramen, deuren en kozijnen van hout, staal of aluminium. Deze materialen hebben allen hun eigen uitstraling en toepassingsmogelijkheden:

  • Hout: een duurzaam product waarmee we de meest aparte constructies op maat voor u kunnen realiseren.
  • Staal: een degelijk product met klassiek industriële uitstraling als belangrijk onderscheidend vermogen. Stalen ramen geven uw gevel een statig en uniek karakter en er zijn veel variaties qua vorm en kleur mogelijk. Nadat zorgvuldig is ingemeten worden ze op maat voor u gemaakt, compleet aangeleverd en gemonteerd.
  • Aluminium: VTM monteert aluminium ramen, deuren en schuifpuien. Dit hoogwaardige en duurzame product geeft de gevel een eigentijdse uitstraling.

Totaaloplossing

Samenwerking met gespecialiseerde partners maakt dat we elke gewenste ambachtelijke constructie voor u kunnen maken door het verbinden van oude kennis met moderne techniek. Koppeling van onze partners maakt een combinatie van producten of onderdelen daarvan mogelijk. Bijvoorbeeld een houten gevel met stalen kozijnen of houten kozijnen met aluminium ramen en deuren, te voorzien van bijpassend hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

De totaaloplossing van VTM helpt uw droom waar te maken, zonder daar zelf wakker van te liggen.

Schuifpuien

Een schuifpui geeft mensen een buitengevoel door het directe contact met het terras en de tuin. Een schuifpui oogt chique en is praktischer dan een deur doordat de breedte van de doorgang gemakkelijk kan worden aangepast aan het doel. Prettig bij de in- en uitloop of als er iemand met een rolstoel naar buiten wil. Wanneer er kinderen of huisdieren zijn is het vooral de veiligheid die hier een belangrijke rol speelt. Anders dan een deur kan een schuifpui niet dichtklappen en heeft hij een veiligheidsstand waardoor er geen ledematen bekneld kunnen raken. Gerenommeerde leveranciers hebben goed doordachte systemen ontwikkeld. Het product kent dan ook veel toepassingen. Wat het materiaal betreft geeft VTM de voorkeur aan staal vanwege het onderscheidende karakter of aluminium dat lichter is en gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig wordt door fabrikanten, bouwbedrijven en hun leveranciers of onderaannemers een beroep gedaan op VTM voor een snelle, deugdelijke montage tegen een scherpe prijs.

Speciale glasconstructies

Een glazen gevel, balustrade of dak op maat is een droom van de architect die je als bouwbedrijf niet in een nachtmerrie wilt laten eindigen. Het zoeken naar oplossingen voor gecompliceerde details kost tijd en geld. Er zijn specialistische vakmensen nodig om de oplossingen zodanig toe te passen dat de kans op lekkage minimaal is. De werkzaamheden van de onderaannemers moeten zodanig op elkaar aansluiten dat de planning op tijd wordt gehaald. Maar… uw zorg is onze uitdaging. VTM neemt u dan ook het hele proces uit handen vanaf het inmeten tot en met de oplevering. Samenwerking met gespecialiseerde partners maakt dat we efficiënte prefab-mogelijkheden hebben die de kwaliteit, doorlooptijd en prijs gunstig effectueren. Dit maakt dat u zich als aannemer kunt concentreren op de bouw terwijl VTM zorgt voor een perfecte façade, een spectaculair dak of een transparant interieur. Zo kunnen we gezamenlijk trots zijn op het resultaat en voldaan over de wijze van totstandkoming.

diensten

Geveltechniek

Vliesgevels

VTM levert, monteert en onderhoudt vliesgevels in alle soorten en maten. Zij geven uw project in korte tijd en relatief kostengunstig een fraaie, eigentijdse uitstraling. Een groot aanbod aan vliesgevelprofielen maakt dat we u eenvoudig en snel de meest uiteenlopende geveloplossingen kunnen bieden van staal, aluminium of kunststof. Onze keuze uit leveranciers is heel divers en onze werkmethode efficiënt. Zo kunnen we samen kijken naar de best mogelijke kwaliteit binnen het beschikbare budget om uw project een onderscheidend karakter te geven.