VTM Totaaloplossingen in glas en aluminium | 0620566724 | info@vtmbv.nl

Over VTM

Over ons

Oprichter, Elco Verwoert, heeft tijdens zijn loopbaan in de bouwsector regelmatig dingen gezien die hij zelf anders zou doen. Met de eigenschap gedachten om te zetten in daden, heeft hij het Betuws Bouwbureau opgericht voor kleine verbouwingen, renovaties en onderhoud. Veel interessante ervaring opgedaan hebbend met glas- en metaalconstructies, is Elco tot de conclusie gekomen dat daar zijn focus moest komen te liggen. Overtuigd van de gedachte dat doen wat je het liefste doet een krachtige drijfveer is om je te onderscheiden en succesvol te zijn als ondernemer, heeft hij zich gespecialiseerd in totaaloplossingen in glas en aluminium en is VTM BV ontstaan.

VTM Totaaloplossingen in glas en aluminium is een bedrijf met een frisse kijk op ondernemen, waarbij dynamiek, flexibiliteit, kwaliteit, loyaliteit en menselijkheid de belangrijkste pijlers zijn.

De dienstverlening van VTM is gericht op bedrijven en particulieren die een totaaloplossing nodig hebben in glas en aluminium. We leveren, monteren en onderhouden ramen, deuren en kozijnen, schuifpuien, hardglazen puien, achterzetramen, balkon- en verandabeglazing en speciale glasconstructies van bedrijfspanden en woningen. We werken met hoogwaardige materialen.

  • Lastige geveldetails of begint de montagetijd te dringen?
  • Ons flexibele team van specialisten maakt dat we snel kunnen schakelen om tot het gewenste resultaat te komen.
  • Maak vroegtijdig gebruik van de specialistische kennis die VTM u kan bieden voor een snellere doorlooptijd, minder kans op faalkosten en meer rendement.

Heden

VTM maakt totaaloplossingen in glas en aluminium voor aannemers, particulieren en andere bouwgerelateerde opdrachtgevers. Niet alleen meedenken, maar vooruitdenken maakt dat we worden benaderd voor het maken van gecompliceerde constructies. Omdat we streven naar de best mogelijke kwaliteit met een snelle doorlooptijd die een gunstig effect heeft op de prijs, werken we zoveel mogelijk samen met vaste partners en gedreven medewerkers die vakbekwaam, zorgvuldig en zelfstandig zijn. Voorwaarde om binnen ons team te functioneren is de wil om samen te werken in een sfeer van wederzijds respect, betrokkenheid, loyaliteit en een hoge gunningsfactor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit, maar het gezamenlijke doel om zodanig te presteren dat je gemotiveerd met elkaar verder gaat naar een volgende VTM opdracht.

Toekomst

VTM streeft naar een groeiend netwerk van gespecialiseerde partners en medewerkers die in zichzelf geloven met de overtuiging dat je alleen het beste kunt bereiken als je slim gebruik maakt van elkaars kwaliteiten. Als je bereid bent de meerwaarde van het succes te investeren om samen te groeien, te innoveren en werkgelegenheid te scheppen voor anderen die een zelfde principe nastreven. Wij geloven in een toekomst waar VTM een sterke positie in de markt heeft met innovatieve design & construct concepten. Wij willen de continuïteit waarborgen met het opzetten van een kenniscentrum waar jongeren zich kunnen ontwikkelen om ons team te versterken voor de toekomst en op hun beurt het VTM principe door te geven.