Skip to main content

"Doen wat je het liefste doet is een krachtige drijfveer.."

Oprichter, Elco Verwoert, heeft tijdens zijn loopbaan in de bouwsector regelmatig dingen gezien die hij zelf anders zou doen. Met de eigenschap gedachten om te zetten in daden, heeft hij het Betuws Bouwbureau opgericht voor kleine verbouwingen, renovaties en onderhoud.

Veel interessante ervaring opgedaan hebbend met glas- en metaalconstructies, is Elco tot de conclusie gekomen dat daar zijn focus moest komen te liggen. Overtuigd van de gedachte dat doen wat je het liefste doet een krachtige drijfveer is om je te onderscheiden en succesvol te zijn als ondernemer, heeft hij zich gespecialiseerd in totaaloplossingen in glas en aluminium en is VTM BV ontstaan.

VTM is een bedrijf met een frisse kijk op ondernemen, waarbij dynamiek, flexibiliteit, kwaliteit, loyaliteit en menselijkheid de belangrijkste pijlers zijn.

De dienstverlening van VTM is gericht op bedrijven en particulieren die een totaaloplossing nodig hebben in glas en aluminium.

VTM levert en monteert

  • ramen, deuren en kozijnen,
  • schuifpuien, hardglazen puien, achterzetramen,
    balkon- en verandabeglazing,
  • speciale glasconstructies van bedrijfspanden en woningen.

We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Maak vroegtijdig gebruik van de specialistische kennis die VTM u kan bieden voor een snellere doorlooptijd, minder kans op faalkosten en meer rendement.